Energie versterken

woensdag 22 juli 2015 13:45
Energie versterken

Alles is energie. Jij. Ik. Dingen. De natuur. Zichtbaar. Onzichtbaar. ALLES...

 

En energie werkt magnetisch; je trekt meer aan van dat wat je zendt. En dit zenden doe je natuurlijk zowel bewust als onbewust.

 

Wat ik van nature doe- en waar ik daardoor erg goed in ben is energie versterken. Dit kan neutrale energie zijn, waar je niet een duidelijke emotie bij voelt. Maar wanneer ik echt tot mijn recht kom is wanneer ik energie versterk waar je een lekker gevoel van krijgt, energie waardoor je straalt, energie waardoor je je intens blij met jezelf voelt, energie waardoor je je rijk voelt, energie waardoor je WEET dat jij het cadeau Bent - nog zonder dat je iets doet.

 

Ik ben op mijn best wanneer ik dit doe met mensen die net als mij voluit van hun leven willen genieten en in hun kracht willen staan. Mensen die het heerlijk vinden om te groeien en ontwikkelen. Mensen die energie van speelsheid en lichtheid en tegelijk de energie van stevigeheid en kracht willen ontvangen in hun leven. 

 

Waarom?

 

Omdat het zo enorm LEKKER is! Het voelt als spelen voor mij. Ik typ al deze woorden ook met een BIG smile, want ik weet wat het met mij - en met andere mensen doet. 

 

Wanneer ik energie versterk doet mijn hele lichaam vaak mee. Mijn heupen bewegen, mijn billen draaien rondjes. Er kan een ontlading aan schaterlach voorbij komen.

 

De energie van mijn woorden verschilt en ik voel sensaties door mijn hele lijf. Warmte, kou, rillingen, kippenvel. En heel vaak ook periodes van stilte. Van diepe rust. Van totale eenheid.

 

Je voelt dat je Leeft. Je voelt dat je gesteund wordt, je voelt dat ier iets of iemand gigantisch veel vertrouwen heeft in JOU. 

 

En wanneer je vanuit deze energie dingen gaat doen - dan snap je dat er HEEL veel moois op je pad komt.

 

Mensen vragen mij vaak hoe het komt dat ik zoveel leuks doe. Dat komt door het versterken van mijn energie en doordat ik de keuze maak om alles wat ik meemaak in mijn leven als een verrijking te zien.

 

Ik zie daarbij het leven als een spel en ik mag het zo serieus maken als ik zelf wil. 

 

Ben je nieuwsgierig geworden? Koop dan in mijn shop deze 8daagse reis en ervaar wat het met je doet. 

 

 

Komende zondag 26 juli start ik mijn 8daagse reis. Je ontvangt vanaf die dag 7 dagen lang een audio in je mailbox die je zo vaak je wilt kunt luisteren. Daarbij zijn er 2 online meetings, waarbij we samen energie gaan laten stromen en waarbij er ook tijd om vragen te stellen en/of verlangens te delen.

 

Waarom je mee zou doen?

 

Wederom: omdat het zo lekker is. Het is heerlijk, speels, avontuurlijk, krachtig om samen bewust van energie te genieten en dit door je hele lijf- en daarbuiten te laten stromen. Wanneer je dit regelmatig doet zul je zien dat dingen in je leven op bijzondere wijze veranderen. Je zendt de energie van Rijkdom en Waarde en je ontvangt situaties die daarbij passen. Uiteraard komt het altijd mooier dan ik kan bedenken.

 

Dus: Geniet mee. Ervaar het. Beleef het. 

 

Geniet ongegeneerd van jeZelf.

 

Lees hier meer informatie over mijn 8-daagse reis.