Scheef of Recht

maandag 17 augustus 2015 18:30
Scheef of Recht

Scheef of recht?

 

Vorige week zat ik in een park tegen een boom. Uitkijkend over water waarin prachtige boten lagen kwam ik helemaal tot rust en in contact met de aarde. De boom waar ik tegenaan zat voelde stevig, geaard en veilig.

Ik keek uit naar een andere boom voor me. Een grote sterke en krachtige boom. Deze boom stond scheef, toch tegelijk vol kracht. Ik maakte contact met deze boom en vroeg of hij me wat te vertellen had. Er kwam een krachtige energie over me heen en ik voelde de volgende woorden:

 

“Ook al sta ik scheef, voel mijn kracht. Scheef of recht het maakt niet uit wanneer je werkelijk vanuit je kracht STAAT”. Ik voelde de energie en deze boom was echt ‘boom’. Heerlijk vind ik dat om die stevigheid te voelen en in me op te nemen. Ik fietste naar huis met een krachtig en warm gevoel….

 

2 dagen later kwam ik wederom in het park. Deze keer kwam ik echter vanaf de andere kant en zag ik beide bomen vanaf een andere kant. En ineens kreeg ik een grote smile op mijn gezicht.

De boom waarvan ik dacht dat’ie scheef stond, stond namelijk helemaal niet zo scheef. De boom waar ik tegenaan zat – DIE stond scheef.

Ik moest lachen en voelde de humor van de bomen erbij. We lachten met elkaar en ook nu ik dit typ ontstaat er een grote smile op mijn gezciht.

 

Alles is perspectief. Een spiegel vanuit jezelf. Echt ALLES.

Recht – of Krom – het is hoe jij je erbij voelt.

Wanneer je je ware ZIJN-energie voelt dan ontstaat er ontspanning en tegelijk kracht. Kracht om die dingen te doen waarvan je voelt dat ze bij jou passen.

 

Ben je boom? Dan BEN je boom.

Ben je mens? Dan BEN je mens.

 

Ongegeneerd genieten. Van jezelf. Van dit leven.

Welke vorm je ook hebt….


I love IT!

 

 

Ps. Wil je ongegeneerd genieten van je rol als vrouw en moeder? Vier dan met me mee hoe fantastisch we zijn. Lees hier over de 8-daagse audio-reis “fantastische vrouw & fantastische moeder”