Mastermind groep

 

 

http://www.theajurina.com//images/pics_db/images/theajurina.com_Content_381dfcc9a42422eae5beefb8ead9cd10_Mastermind_programma.png_2ec6c7c090e1f45e490914489dd30292.jpg

 

Ken je dat gevoel van thuiskomen? Écht thuiskomen? Zo’n allesoverheersend, gelukzalig en vredig gevoel… Een sensationeel ‘alles is goed’ gevoel dat je van binnenuit voelt opborrelen en dat zich nestelt in iedere cel, iedere vezel van je lijf.

 

Dat sensationele gevoel dat van binnenuit komt, gaat gepaard met een enorme KRACHT.

 

Er zit een kracht  in jou, diep van binnen, die onuitputtelijk is. Een wereldscheppende kracht die intens liefdevol is. Het is als een ster, maar dan stralender, krachtiger en mooier dan welke ster dan ook. Dit licht wil door jou héén stromen. Het  wil zich niet verstoppen, maar zich in iedere cel, iedere vezel van je lijf nestelen. Het enige wat dat licht wil is STRALEN. Stralen als de helderste ster die je ooit gezien hebt, in de mooiste kleuren die je maar kunt bedenken.  

 

Wil jij JOUW diepste kracht, dat allesomvattende licht IN jou laten schijnen? Wil jij dat alles in je leven moeiteloos gaat, dat je een leven hebt VOL vreugde en plezier? Wil jij je kracht vergroten en een wereld scheppen die voorbij gaat aan je voorstellingsvermogen?

 

Verbind jouw licht dan met het stralende licht van anderen, door je aan te sluiten bij de Mastermind groep.

 

JOUW verlangen en dat van anderen geef je met elkaar onverdeelde aandacht, waarna je er direct de vruchten van kunt plukken. Ieder gevoel waar je naar verlangt IS er namelijk al, het zit IN jou. Soms kun je er zelf echter niet meer goed bijkomen, heb je het verstopt. Door de groepsenergie wordt het makkelijker deuren te openen, die tot dusver gesloten bleven.

 

Het avontuur wacht op jou! Het avontuur wacht IN jou - en precies DAT is de plek waar wij dit mastermindfeest vieren. Laat je meevoeren en GENIET! Geniet van alles wat het leven jou te bieden heeft en laat je verrassen. Het leven heeft bijzonder veel moois voor jou in petto. JIJ bent degene die bepaalt. Jij bent aan zet.

 

Ga je mee op avontuur?

 

JA! ik vraag meer informatie aan over het jaarprogramma “Master your mind – enjoy BIG time”