Over Thea Jurina

Ik voel me een geboren leraar. Als kind stond ik al graag op podia en keek ik daarnaast met veel plezier naar andere mensen die hun passie deelden.

 

Mijn werk-leven begon eigenlijk heel logisch: in het onderwijs. Ik voelde echter na een kleine 5 jaar dat het tijd was voor een andere wending. Ik volgde mijn intuïtie, gaf mijn baan op en begon mijn eigen bedrijf.

 

Naar mensen luisteren en ze inspireren is iets wat ik van nature doe. Puur met mijn aanwezigheid gebeurt er vaak al heel veel moois. Ik geloof dan ook dat mijn energie, mijn gevoel, het ‘werk’ doet. Dit geldt uiteraard niet alleen voor mij, maar voor iedereen. 

 

Afgelopen jaren ben ik me innerlijk steeds krachtiger en liefdeVoller gaan voelen – en dit heeft zich gespiegeld naar mijn huidige realiteit. Ik leef met een fantasitsche man, prachtige kinderen; heb mijn eigen bedrijf opgezet waarmee ik alleen maar leuke dingen doe. Ik woon op een pracht plek en heb een netwerk aan mooie en lieve mensen om me heen. 

Betekent dit dat er nooit meer dingen in mijn leven gebeuren waar ik van schrik? Waar ik boos, verdrietig of angstig van wordt? Nee; ook ik ken deze gevoelens. Alleen merk ik dat door de aandacht bij mezelf te houden deze gevoelens steeds minder impact op mijn leven hebben. Ik voel dat ik altijd een keus heb. Dat ik mag voelen welke weg bij mij past en dat ik die weg ook mag nemen. Hierbij spelen omstandigheden steeds minder een cruciale rol. Het is mijn eigen gevoel wat mij gelukkig maakt; en de omstanidgheden volgen dit gevoel.

Ik weet dat er meer mogelijk is dan ik kan bedenken; en ik zie de prachtige, krachtige beweging bij andere mensen wanneer we dit samen voelen.

 

Jij – je bent Zoveel malen krachtiger dan je denkt. Altijd.

Samen genieten van jouw kracht en Liefde en dit aandacht geven is het mooiste ‘werk’ voor mij. Mensen hun leven zien transformeren tot een steeds vreugdeVoller en liefdevoller leven, dat is wat ik iedereen gun.

 

 

Voel jij opwinding, plezier, een “YES”-gevoel wanneer ik je vraag of jij jouw leven wilt LEVEN en ongegeneerd wilt genieten van jeZelf?

 

Ik weet dat er meer mogelijk is dan wij kunnen bedenken. Dat er IN iedereen liefde, gezondheid, rijkdom, vreugde is.
Ik geloof in beweging naar een steeds vrijer en vreugdevoller leven. 

 

Daarnaast geloof ik dat wanneer dit leven hier stopt, wanneer iemand zijn lichaam achterlaat; dat ook dan je reis 'gewoon' verder gaat. Alleen in een andere (voor ons niet-zichtbare) vorm. Ik zie jou als ziel in een prachtig lichaam.

 

Bovenal geloof ik in JOU. Wanneer JIJ voelt dat je klaar bent om samen met mij op avontuur te gaan, dan spreken we vooraf af dat het meer moois in beweging zet dan we kunnen bedenken.

 

Of je nu (meer) liefde in je leven wilt, geld wilt aantrekken, een bepaalde gevoels-ervaring graag wilt meemaken of iets qua materiaal graag wilt hebben :

 

Alles, werkelijk àlles, draait om JOU.