Thea Jurina - energie coach : gun jezelf het Beste | Persoonlijke audio
 

Persoonlijke audio

Een krachtig middel om jezelf te herinneren aan je ware kracht en mogelijkheden


€ 75,00


  Toevoegen

Waar wil jij naar toe, wat wil jij bereiken, wat wil je ervaren?

Geef me door over welk onderwerp uit jouw leven jij een persoonlijke audio wilt ontvangen en ik spreek een persoonlijke boodschap voor jou in.

 

Zo’n persoonlijke audio is een krachtig middel om in de waarheid te stappen die jij graag wilt aantrekken. Het is een geluidsopname waarbij ik me afstem op jouw energie. Jij geeft me door over welk thema je een audio wilt ontvangen en ik bekrachtig dat met mijn woorden.

 

Als jij een verandering in je leven wilt realiseren, zul je daar energetisch contact mee mogen maken. Je zult het mogen VOELEN, zodat je dat wat je wilt NU in je leven kunt ontvangen. Je lijf pakt deze energie op en daardoor zul je situaties aantrekken die matchen met jouw verlangens. 

 

Je kunt over een specifiek thema een audio aanvragen, bijvoorbeeld:

 

Je wilt graag:

* Een nieuwe baan

* Succes in je bedrijf

* Fijne relatie

* Financiele groei

* Gezondheid

* Nieuwe woonplek

* Zwangerschap / Bevallen vanuit vertrouwen

* Harmonieus ouderschap

 

Hoe het werkt:

Voordat ik een audio inspreek hebben we contact via de mail. Ik lees jouw verlangens en ik zie voor me dat het jouw werkelijkheid is.

 

Tijdens het opnemen van de audio laat ik mijn woorden stromen, vertrouwende dat ze in jouw belang zijn en uiteraard dat het je meer moois brengt dan ik kan bedenken.

 

Een persoonlijke audio is een krachtig middel om jezelf eraan te herinneren dat het altijd draait om wat er leeft in jou qua energie, woorden en gedachten. 

 

Een aantal reacties:

 

Een audio op maat. Eentje speciaal voor mij ingesproken. Ik had geen idee wat ik daar van moest verwachten en hoe ik het zou vinden. Toen ik de audio van Thea had ontvangen vond ik het dan ook erg spannend om deze te beluisteren. Met een bonkend hart heb ik ademloos liggen luisteren. Ademloos is in dit geval puur de uitspraak die aangeeft hoe bijzonder ik het vond. Want door de woorden van Thea kon ik juist heel goed ademhalen. Ik werd er rustig van. 
De audio luister ik voor het slapengaan en wanneer ik 's ochtends wakker wordt. Ik weet dat het kiezen voor en het houden van jezelf een groeiend proces is. Maar door huidige omstandigheden was ik mezelf kwijt geraakt. Gelukkig heeft de audio van Thea me weer bij mezelf gebracht. Dat is voor mij het belangrijkste. Daarbij groeit mijn eigenwaarde en de kijk op mezelf. Met deze audio voel ik me enorm bijzonder en gedragen.


Wauw Thea, wat een prachtige audio! Zo snel kom ik normaal niet tot mijn kern, mijn hoofd heeft daar nog wat moeite mee soms ;-). Heb ‘m net geluisterd en voel me heerlijk licht, dankjewel!

 
Ik heb net weer ff je audio beluisterd. Ik begin en eindig mijn dag ermee en luister soms meerdere keren ernaar. Meteen voel ik mezelf dan zakken en wat een fijne herkenning dat het dus energetisch zo sterk werkt ver-binding en energie. In een woord prachtig en ontroerend mooi soms zelfs bijna niet te geloven....
Dankjewel voor deze schat!  En uiteraard klopt het zooo op een diepere laag wat je zegt en met de woorden die je erin gebruikt. Alles komt erin terug...
 
Dank je Thea,
heb de audio net voor het eerst geluisterd,
bijzonder, mooi, emotioneel, prachtig en ik voelde het stromen,
ga er vaak naar luisteren om mezelf steeds beter te aarden, te voelen en te genieten van mezelf, hoe ik ben.
 
Wauw! Laat ik daar allereerst mee beginnen. Wat een fijne ontspannende audio boodschap. Heb het gisterochtend voor het eerst mogen luisteren waarop ons kindje direct heel bewegelijk werd, zo bijzonder. Daarna ‘s avonds nog samen met mijn lief geluisterd.. Hij heeft aandachtig en ontspannend geluisterd. Ik zag zelfs natte oogjes bij hem, hij zei op t eind: “hier ga je veel aan hebben, dit moet je gewoon iedere dag even luisteren”.
 
Ik luister nu dagelijks je audio en ik voel de magie weer in mijn leven! Ruimte, plezier en verwondering over het spelen en creëeren in het leven hier op aarde! 
Gevoel eigenlijk dat ik zo goed ken maar dat ik ben kwijt geraakt in een wereld waar mensen dat zijn kwijt geraakt. 
Wat super fijn!! Ik verheug me enorm!!!
 
Vanochtend werd ik via mijn mailbox super verrast met een persoonlijke audio reading van Thea Jurina Dijkstra. Dit cadeau sluit precies aan bij wie ik ben geworden, en wie ik van mezelf mag zijn!! ONGEKEND MOOI hoe Thea de boodschap inspreekt, niet alleen haar woorden zijn rakend, maar ook de vibratie daarvan, wat van kop tot teen voelbaar was. Thanks lieve schat, je hebt de deuren wagenwijd voor mij opengezet, er is nu geen houden meer aan.
 
Wat heb ik genoten van deze mooie pure persoonlijke audio. WAW ! 
Ik heb hem drie maal na elkaar beluisterd en kreeg de ganse tijd en vanaf het begin een stroom van heel aangename kriebels in mijn achterhoofd. ( één van mijn favoriete sensaties ). Tranen van ontroering. Dank je wel.