Thea Jurina - energie coach : gun jezelf het Beste | Online energiereis: jouw lijf is HEEL wijs
 

Online energiereis: jouw lijf is HEEL wijs

Ontdek de schatten van de Chinese geneeskunde en de wereld van Qi (levensenergie) IN jou.


€ 60,00


  Toevoegen

Online energiereis: jouw lijf is HEEL wijs!

 

Wees een TEAM met je lijf. 

Ga met ons mee op energiereis en leer de taal van je lichaam (beter) te begrijpen.

Je lijf is HEEL wijs!

 

In november gaf ik in samenwerking met Emielieke de eerste maandreis 'jouw lijf is HEEL wijs'. Deze reis was voor zowel ons als de mensen die meededen een bijzonder succes. Omdat je lijf nooit uitgeleerd is en er altijd nieuwe schatten te ontdekken zijn hebben we wederom een energiereis neergezet om het nieuwe jaar vanuit verbinding met je lijf te beginnen.

Het mooie van deze reis is dat je ZELF leert hoe energie (Qi) door je lijf stroomt en je krijgt kennis en handvatten om energie in je lichaam en leven te laten verschijnen. Dit doe je door bepaalde acupressuur punten aandacht te geven. Je leert waar deze punten voor staan en hoe ze met elkaar in verbinding staan. Kortom een wijze EN praktische reis. Een reis waar je de rest van je leven plezier aan beleeft.

 

Ga met ons mee en ervaar deze magische reis.

 

Emielieke laat je de schatten van de Chinese geneeskunde en de wereld van Qi IN jou ontdekken.

“En… die reis kan een heel leuk avontuur zijn! Deze oeroude kennis is terug te vinden en toe te passen in je dagelijkse leven. Een wereld van ‘heelheid’ en ‘samenhang’ gaat voor je open: samenhang tussen lichaam en geest én tussen jou en de wereld om je heen. Een ontdekking vol plezier, mogelijkheden en moeiteloosheid, met je lijf als middelpunt. Ontdek en ervaar de intelligentie van je lijf en de kracht van Energie (Qi).“

 

Thea zal inspelen op de informatie die wordt gedeeld en ze zal daarnaast een aantal audio’s inspreken die jou en de relatie met je lichaam zullen versterken. Haar intentie hierbij is ongegeneerd genieten. Van jeZelf – van je lijf.

 

Je hebt de hele maand november toegang tot een besloten Facebookgroep. In deze groep kun je ervaringen nav de reis delen. Ook zullen audio’s, video’s en weekspeeltips in deze groep gedeeld worden.

 

De kennis en ervaring die je deze maandreis krijgt is ook goed in te zetten bij kinderen. En mocht je zwanger zijn - ook dan kun je jezelf deze reis cadeau doen en samen met je kindje genieten van deze bijzondere tijd.

 

Praktisch

Iedere dinsdagavond in januari is er van 19.30 uur tot max. 21.00 uur een live online sessie, waarbij je onder leiding van Emielieke kennis opdoet over je lijf en deze ook meteen toepast. Deze sessie wordt opgenomen en kun je zo vaak als je wilt terugkijken.

Naast de live-sessies ontvang je wekelijks een audio van Thea om je te herinneren aan de wijsheid van je lichaam. Dit versterkt de energie en herinnert jou op een krachtige manier aan je eigen wijsheid.

Daarnaast wordt er middels video een weekspeeltip gedeeld; om op een speelse manier terug te komen op dat wat we ontdekt en ervaren hebben in ons lijf.

 

Wat krijg je?

Tijdens deze reis krijg je kennis over de chinese geneeskunde, de werking van je lijf en over energie. Doordat je deze informatie tot je neemt en meteen toepast, zul je merken dat je plezier (flow) in je leven toeneemt. Je ervaart hoeveel je zelf kunt doen om energie te laten verschijnen. Je voelt je hierdoor krachtiger en meer zelfbewust. Je realiseert je hoeveel invloed je zelf op je leven hebt.

Emielieke en Thea werken allebei vanuit de intentie dat de reis plezierig mag zijn. Dus Plezier is onze weg!

 

Voor wie is deze reis geschikt?

  • - Als jij de relatie met je lijf wilt versterken 
  • - Als je nieuwsgierig bent naar de briljante taal van je lichaam 
  • - Als je kennis tot je wilt nemen van de chinese geneeskunde en (universele) werking van energie
  • - Als je jezelf wilt ontwikkelen en laten groeien vanuit plezier en vreugde
  • - Als jij je dromen/doelen/wensen/verlangens samen met je lijf op aarde neer wilt zetten
  •                                             Dan is deze reis zeker geschikt voor jou.

 

Prijs van deze energiereis  € 60,00 (incl 21% b.t.w.)

Je krijgt daarvoor:

  • - Kennis van de chinese geneeskunde dmv 4 online bijeenkomsten van max 1,5 uur
  • - wekelijks extra audio-/videomateriaal
  • - week-speel-tips
  • - toegang tot de besloten Facebookgroep

 

Door mee te doen aan deze reis geef je jezelf een Waardevol avontuur cadeau


 

Onderstaande video maakte Emielieke over Qi :

 

Over Emielieke: Met haar bedrijf ‘Emergy’ inspireert ze om Energie te laten verschijnen van binnenuit zowel online als live via sessies en klassen. Nieuwsgierig? Bezoek dan eens haar website: www.emergy.nu