Persoonlijke audio

Een persoonlijke audio wordt speciaal voor jou gemaakt. Juist doordat de woorden persoonlijk aansluiten bij jouw wensen/verlangens voel je je gehoord. Als je de energie van een persoonlijke audio door je heen laat stromen en je doet dit regelmatig, dan zal het besef in jou steeds sterker worden dat je een bewuste creator bent van je eigen leven en dat je veel meer te brengen hebt dan je had gedacht. Je levensenergie zal vrijelijk stromen en je hebt zin om die dingen te doen die je werkelijk graag wilt. 

Ik neem de tijd en ruimte om me op jouw energie af te stemmen en zodra de woorden beginnen te komen laat ik me leiden door wat er gezegd wil worden. Dit is iedere keer weer een verrassing; toch is mijn intentie bij iedere persoonlijke audio hetzelfde:


Ik gun jou een bijzonder mooi en passend leven; en mijn wens is dat jij jezelf dat (ook) gunt.
  

 


Persoonlijke audio voor kinderen

Kinderen zijn onze toekomst. Kinderen zijn wijze meesters die ons veel te vertellen hebben. Kinderen hoeven er alleen maar aan herinnert te worden hoe mooi, puur, wijs, liefdevol, speels, krachtig en Groots ze zijn. 

Tijdens een persoonlijke audio voor kinderen, stem ik me af op het kind waarvoor ik deze audio maak. Wellicht kan hij of zij mij een persoonlijk mailtje sturen of hoor ik via de ouder/opvoeder voor welk thema ik een audio mag maken.

Ik herinner kinderen er graag aan dat ze een Bron van mogelijkheden zijn. Dat ze zich door niets of door niemand geremd hoeven te voelen en dat het altijd gaat om het voelen van liefde voor jeZelf.