Thea Jurina - energie coach : gun jezelf het Beste | E-Book: Voor altijd dichtbij mij...
 

E-Book: Voor altijd dichtbij mij...

E-Book: Voor altijd dichtbij mij...


€ 10,50


  Toevoegen

E-Book: Voor altijd dichtbij mij...

En dan zien we op de monitor dat het hartje van ons kindje in mijn buik niet meer klopt....

De ervaring van mijn miskraam zet mijn leven op z'n kop. Ik kom terecht in een achtbaan van gevoelens en emoties. Een ding weet ik echter zeker; over een poosje zal ik begrijpen waar dit allemaal goed voor is geweest.

 

"Durf gevoelens los te laten; nodig ze uit; je hebt ze niet voor niks. Ik mocht meemaken dat de heftige, zware en intens verdrietige gevoelens golven waren waarin ik kon zwemmen."

 

Wat ik voel en weet is dat ik dit proces van verlies wil doormaken op mijn eigen manier. Wat iedereen er ook van vindt, het is mijn lichaam en ik wil dit vanuit liefde meemaken. Ik omarm mijn verdriet, voor mezelf en dit kindje en ik weet: ze is....

 

voor altijd dichtbij mij

 

Een bijzonder boek voor mij en ook voor de mensen die het tot nu toe hebben gelezen. Ik stel mezelf enorm kwetsbaar op, vertel tot in detail hoe ik de dingen heb ervaren en gevoeld en dit kan je raken. Daarnaast heb ik mijn partner Steven gevraagd dit ook te doen en hij heeft zijn verhaal in eigen woorden opgeschreven. Daarbij zijn er reacties van andere lezers in het boek opgenomen. Het voorwoord heb ik laten schrijven door Lisa Portengen; en ik voel me vereerd dat het zo’n mooi en puur voorwoord is geworden.

Een bijzondere reis. Schrijven over een zieltje dat we niet zien, maar er wel is. De nieuwe inzichten die het mij heeft gegeven en tegelijk het verdriet wat er wilde zijn. Ik heb het gevoeld, ervaren en er een mooie periode van gemaakt. Intens; dat was het zeker. 

Dat een aards verlies mij zoveel kon brengen, dat had ik nooit, maar dan ook echt nooit kunnen bedenken.

€ 10,50